Zovem se Farah Epizoda 28 Sa Prevodom

Natabanu TV Zovem se Farah Epizoda 28 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Zovem se Farah Epizoda 28 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

U finalnoj epizodi serije stvari polahko dolaze na svoje mjesto. Tahir, koji uprkos svim svojim naporima nije uspio da pobjegne Mehmetu i ostalim policajcima, nema drugog izbora osim da se suoฤi sa svojim bratom.

Mehmetov svijet se ruลกi kada sazna da je zloฤinac kojeg traลพi Tahir. Tenzije izmeฤ‘u dva brata rastu zbog neoฤekivanog posjetioca. Farah, koja je u poslednjem trenutku spaลกena zahvaljujuฤ‡i Orhanovom sistemu, saznaje za Behnamov poslednji veliki korak. Uspijeva i to da rijeลกi.

Tahir obeฤ‡ava Farah da je ostalo joลก malo do njihovog sretnog ลพivota, Farah mu kaze da nema niลกta protiv. Iako se Farah plaลกi ostaviti samog Tahira i otiฤ‡i sama sa Kerimลกahom, nada se da ฤ‡e on svoje obeฤ‡anje ispuniti i da ฤ‡e se uskoro sresti.

Check Also

Zovem se Farah

Zovem se Farah Epizoda 26 Sa Prevodom

Natabanu TV Zovem se Farah Epizoda 26 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *