Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 42

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 42 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 42 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Lรญvia pita groficu o Bernardu, a Vitรณria joj objaลกnjava da je izgubila sina i govori joj o mrลพnji koju je gajila prema nekome koga okrivljuje za njegovu smrt. Vitรณria otkriva Lรญviji da joj je draga. Felipe daje Alexu Bereniceinu sliku. Walmir predlaลพe da glumi da je Ritin deฤko kako bi Pรฉrsio bio ljubomoran.

Alex skriva majฤin dnevnik kao uspomenu na nju. Felipe ispituje Pedra o tome ลกto je zapravo mislio kad je izjavio ljubav Lรญviji pred svima. Raul udari Benta jer su mu dojadile njegove uvrede i prijetnje. Felicia smiลกlja kako ฤ‡e vratiti Ritu. Gema moli Emรญliju da ne osuฤ‘uje Lรญvijine osjeฤ‡aje.

Mรกssimo traลพi da Salomรฉ opet zaposli Ritu, ali ona odbija. Rita posjeti Mรกssimovu kuฤ‡u, a Salomรฉ i Bianca mole je za pomoฤ‡. Lรญvia kaลพe Aniti da se ne moลพe boriti za Felipeovu ljubav zbog mnogih laลพi. Anita kaลพe Lรญviji da je spavala s Robertom. Roberto prosi Biancu. Zilda uhvati Benta kako napada Rosu i prijavi ga grofici. Vitรณria tjera Benta iz palaฤe. Bernardo ima noฤ‡ne more o svojoj proลกlosti i pita Emรญliju tko je ลพena koja ga zastraลกuje u njegovim snovima. Vitรณria pripremi piลกtolj kako bi se zaลกtitila od Benta.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 98 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 98 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *