Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 43

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 43 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 43 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Salomรฉ ponovno zapoลกljava Ritu. Primijetivลกi Arielovu tugu, Nenรฉm mu savjetuje da se oลพeni. Pรฉrsio u knjigama traลพi lijek za njegovu bolest. Rita predstavlja Walmira kao svog deฤka kako bi Pรฉrsio postao ljubomoran. Mรกssimo misli da je Roberto otkrio njegovo bogatstvo u zlatnim polugama. Pedro je iznenaฤ‘en Bernardovim prisustvom u Geminoj kuฤ‡i. Emรญlia ga zamoli da mu ne govori niลกta o obitelji Castellini.

Felipe vidi Lรญviju odjevenu u vjenฤanicu. Melissa ลพeli da se obje udaju istog dana. Emรญlia nijeฤe Pedru vezu Geme i Raula. Anita kaลพe Lรญviji da misli da je trudna. Bento traลพi Dorotรฉiju u palaฤi. Pedro ulazi u Lรญvijinu sobu kako bi joj ponovno prijetio. Zagrli je pred Melissom. Melissa iskoristi to ลกto je vidjela i kaลพe Felipeu da su se Pedro i Lรญvia ljubili u Lรญvijinoj sobi.

Bento govori Dorotรฉiji o grofici i laลพiranoj smrti njezina sina. Njih dvoje provedu noฤ‡ zajedno. Emรญlia kaลพe Gemi da ฤ‡e s Bernardom otiฤ‡i u drugi grad. Ariel vodi Bernarda u palaฤu da mu pomogne oko sjeฤ‡anja. Grof oฤajava. Zilda ugleda Bernarda u vrtu. Gema grdi Emรญliju i kaลพe da se sve viลกe ponaลกa kao grofica. Dorotรฉia govori Melissi o Bernardovoj laลพiranoj smrti. Bento se zarekne da ฤ‡e ubiti Bernarda.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *