Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 44

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 44 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 44 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download
Lรญvia i Felipe putuju u Bela Rosu. Rosa zamoli Nenรฉm da ฤuva njezina sina Josรฉa od Benta. Alex shvaฤ‡a da se Severa promijenila i pohvali je. Anita kaลพe da je Lรญvia povrijeฤ‘ena jer ju je majka izbacila i Emรญliji je ลพao. Mรกssimo vodi djecu u ลกumu i pokazuje im leptire. Emรญlia sluลกa kako Anita govori Gemi da je Lรญvia otputovala s grofom Felipeom. Oฤajava. Anita osjeฤ‡a muฤninu.

Felipeu i Lรญviji je neugodno kad ih pogreลกno shvate kao zaruฤnike. Melissa je ponosna zbog svoje vjenฤanice i poziva Dorotรฉiju u kupnju u Porto Alegre. Pedro prevari Chica i on mu potvrdi vezu Raula i Geme. Chico govori Gemi ลกto mu je Pedro uฤinio. Ona se zabrine. Zbog oluje Ariel skloni Lรญviju i Felipea u kolibu koja je pripadala Emรญliji. Nenรฉm i Josรฉ ostanu u palaฤi zbog oluje. Afonso objaลกnjava Zildi da Anita treba lijeฤnika.

Vitรณria pokaลพe Zildi sliku svoje tete koja je bila vrlo sliฤna Lรญviji. Nakon prepucavanja Lรญvia i Felipe priznaju da su zaljubljeni. Gema moli Raula da ostane s njome. Melissa sanja ruลพan san kako je Berenice optuลพuje i ubija. Bento posjeti Rosu u jutarnjim satima i iznenadi ga Josรฉov plaฤ. Policija dolazi u Geminu kuฤ‡u kako bi uhitila Raula jer je napao Pedra. Pedro pita Lรญviju zna li Felipe njezin pravi identitet.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *