Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 45 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 45 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 45 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Pedro kaลพe Felipeu da je Lรญvia uลกla u palaฤu u namjeri da istraลพi groficu. Felipe ispituje Lรญviju, a ona ne poriฤe Pedrove optuลพbe niti otkriva prave razloge dolaska u palaฤu. Felipe otpusti Pedra i traลพi da Lรญvia napusti palaฤu. Anita otkriva Lรญviji da je trudna. Raul je pritvoru. Anita prekori Pedra zbog njegova ponaลกanja.

Lรญvia u suzama kaลพe Vitรณriji da ฤ‡e napustiti palaฤu. Vitรณria moli Lรญviju da ostane. Dr. Botelho savjetuje Lรญviji da ne napuลกta groficu jer joj se pogorลกalo. Sve epizode pratite na nasoj stranici sapunko.com Anita podrลพava Geminu ljubav prema Raulu. Vitรณria pokazuje Lรญviji sliku svoje tete koja joj veoma sliฤi. Pedro kaลพe Melissi da su Felipe i Lรญvia proveli noฤ‡ zajedno.

Lรญvia se ispriฤa Felipeu, ali grof je zamoli da napusti palaฤu ฤim grofica bude bolje. Dorotรฉia prigovara Robertu jer je posljednju uลกteฤ‘evinu potroลกio na kocku. Rita se sjeฤ‡a poljupca koji je dala Pรฉrsiju. Pedro odbija povuฤ‡i tuลพbu protiv Raula.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *