Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 46 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 46 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 46 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Melissa poniลพava Lรญviju, a ona joj odgovara istom mjerom. Melissa kaลพe Dorotรฉiji da se uplaลกila Lรญvije. Lรญvia savjetuje Aniti da priฤeka dok ne smisle rjeลกenje za njezin problem. Alex se prisjeฤ‡a kako mu je majka potajno dala svoj dnevnik i skrije ga. Anita kaลพe Robertu da je trudna, a on je prezre.

Dorotรฉia gnjavi sirotu Anitu tvrdeฤ‡i da je htjela trudnoฤ‡om prisiliti Roberta na brak. Anita kaลพe Lรญviji da su je Roberto i Dorotรฉia ponizili. Alex zamoli Severu pomoฤ‡ na satu klavira. Dr. Botelho se divi njihovom sviranju. Lรญvia posjeti Emรญliju koja joj kaลพe da razumije njezinu privrลพenost baki. Sve epizode pratite na nasoj stranici sapunko.com

Mรกssimo odbije Robertovu braฤnu ponudu za Biancu. Zilda zamoli dr. Botelha da pregleda Anitu. Dorotรฉia, Roberto i Melissa su zabrinuti zbog Anitine trudnoฤ‡e. Alex sluฤajno kaลพe da mu Severa pomaลพe na satovima klavira, a to zaintrigira Melissu. Kako bi ฤuvao Emรญlijinu i Bernardovu tajnu, Pedro zahtijeva da Gema prekine vezu s Raulom.

Vitรณria tvrdi ocu Luisu da nikada neฤ‡e oprostiti Emรญliji. Bento i Pedro naฤ‘u plaฤ‡enike koji bi trebali pronaฤ‡i Bernarda. Dorotรฉia kaลพe Melissi da ฤ‡e poslati Anitu nekamo daleko dok ne rodi i da dijete na posvajanje. Bentovi plaฤ‡enici okruลพe Raula u ลกumi. Lรญvia prizna ocu Luisu da se vidjela s tatom.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 97 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 97 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *