Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 47 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Bentovi plaฤ‡enici okruลพe Raula. ali on ih uspije pobijediti โ€œcapoeiromโ€. Vitรณria predlaลพe da Lรญvia postane Alexova uฤiteljica kad ona ode u Sรฃo Paulo. Melissa se sukobi sa Severom. Anita kaลพe Lรญviji Dorotรฉijin prijedlog da dijete da na posvajanje. Pedro planira opet napasti Raula i namjerava iskoristiti Carolu kao svoju douลกnicu.

Melissa kaลพe grofici Vitรณriji da priprema piknik. Uznemiri je grofiฤin zahtjev da se Lรญvia brine za Alexa. Roberto se ispriฤa Aniti i zaklinje joj se na ljubav. Gema moli Raula da je ne ostavi zbog Pedra. Felipe ne prihvaฤ‡a Lรญviju kao Alexovu uฤiteljicu jer bi morala ลพivjeti u drugoj saveznoj drลพavi. Bernardo pobjegne, a Emรญlia se zabrine.

Roberto kaลพe Aniti da ne voli Biancu. Felipe zamoli Roberta ne pravi probleme Mรกssimovoj obitelji. Zilda prepozna Bernarda kad ga ugleda kroz prozor palaฤe i onesvijesti se. Zilda oฤajava jer ne smije reฤ‡i koga je vidjela u vrtu. Felipe pokuลกa pomoฤ‡i Bernardu koji se ne moลพe sjetiti tko je. Sve epizode pratite na nasoj stranici sapunko.com Raul vodi Bernarda natrag u Geminu kuฤ‡u. Alex spava grleฤ‡i majฤin dnevnik. Zilda se kune Vitรณriji da je vidjela Bernarda u vrtu palaฤe. Vitรณria zamoli Afonsa da pretraลพi vrt.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *