Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 49 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 49 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 49 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Felipe objaลกnjava Vitรณriji da je morao otpustiti Pedra, ali ne govori joj razlog. Botelho kaลพe Lรญviji da su joj otac i majka u samostanu. Rita je sretna kad primijeti promjenu u Severinom ponaลกanju. Vitรณria kaลพe Zildi da je odala Lรญviji svoju tajnu.

Bianca obeฤ‡a Robertu svoje najveฤ‡e blago. On se oduลกevi vjerujuฤ‡i da je to Mรกssimovo zlato. Dorotรฉia kaลพe Bentu da je Bernardo bio u vrtu palaฤe. Ariel vodi Lรญviju u samostan. Lรญvia govori majci o grofiฤinim planovima da Bernarda smjesti u bolnicu.

Otac Luis je zabrinut jer ฤ‡e grofica otkriti da je pruลพio skroviลกte Bernardu. Melissa udaljava Severu od Alexa kako bi je mogli optuลพiti da se ne brine za njega. Alex padne s konja i ozlijedi se. Severa dobije otkaz.

Bento dolazi Geminoj kuฤ‡i. Bianca se iznenadi zbog Robertovih poljubaca. Felipe je tuลพan zbog ozlijeฤ‘enog Alexa. Doลกle su kutije s Bereniceinim stvarima. Melissa zamoli Walmira da ih odnese u podrum.

Vitรณria odluฤi da ฤ‡e se odsada Lรญvia brinuti o Alexu. Afonso udari Roberta i zahtijeva da se oลพeni Anitom jer joj je napravio dijete. Dorotรฉia se smije Robertu jer je mislio da je blago o kojem je Bianca govorila zapravo Mรกssimovo zlato, a ne njezino djeviฤanstvo.

Lรญvia primijeti da Alex ima vruฤ‡icu i pozove dr. Botelha. Raul kaลพe Gemi da Bento traลพi Bernarda. Svi u palaฤi opraลกtaju se od Severe jer napuลกta palaฤu.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *