Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 50 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 50 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 50 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Gฤ‘a Nenรฉm je ljubomorna na Severu jer dr. Botelho pokazuje naklonost prema njoj. Bento nudi Pedru novac kako bi mu pomogao naฤ‡i Bernarda. Roberto poljubi Biancu, a Mรกssimo zahtijeva da dogovore datum vjenฤanja.

Pedro zavodi Carolu kako bi mu omoguฤ‡ila ulazak u palaฤu. Roberto dogovara datum vjenฤanja s Biancom, a Anita sve sluลกa. Pedro traลพi Lรญviju u palaฤi. Felipe izbaci Pedra iz palaฤe. Lรญvia se rastuลพi kada sazna da je Bento unajmio Pedra kako bi naลกao Bernarda.

Dorotรฉia kaลพe Melissi da joj je Ciganka prorekla sudbinu. Lรญvia ลพeli da joj Felipe obeฤ‡a da nikad neฤ‡e sumnjati u njezinu ljubav. Melissa sanja Berenice i boji se da ฤ‡e se pojaviti njezin dnevnik.

Felipe uhvati Melissu u podrumu kako pretraลพuje Bereniceine stvari. Mรกssimo shvati da Roberta zanima sadrลพaj njegova sefa. Dorotรฉia ลพeli zaลกtititi sina od Anite.

Lรญvia bjeลพi iz palaฤe kako bi upozorila Emรญliju da je u tijeku potraga za Bernardom. Dorotรฉia se zakvaฤi s groficom Vitรณrijom.

Check Also

Kutija za ves

Kutija za ves Epizoda 14

Natabanu TV Kutija za ves Epizoda 14 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *