Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 52 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 52 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 52 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Alex i Lรญvia se zabavljaju, a Felipe ih promatra. Vitรณria je ganuta kad ugleda Bernarda, a on je optuลพi da je zla ลพena iz njegovih snova. Zilda ลพeli razgovarati s Anitom. Bentovi plaฤ‡enici pretuku Pedra. Felipe mu pomaลพe da ustane. Pรฉrsio ฤ‡e fotografirati na Melissinom i Felipeovom vjenฤanju.

Felipe ugleda Emรญliju u Geminoj kuฤ‡i, ali ne prepoznaje je. Pedro kaลพe Gemi da ลพali zbog svoga loลกeg ponaลกanja. Vitรณria kaลพe Lรญviji da ฤ‡e vratiti Bernarda u sanatorij. Mรกssimo ลพeli raskrinkati varalicu Roberta. Lรญvia kaลพe Vitรณriji da viลกe ne ลพeli ostati u palaฤi. Lรญvia se vrati i zamoli groficu za oprost.

Felipe pokuลกa pomoฤ‡i Lรญviji. Bento vodi Bernarda do Emรญlijinog toboลพnjeg groba. Zilda ลพeli da se Anita drลพi podalje od njezina sina Afonsa. Vitรณria naredi Bentu da odvede Bernarda u sanatorij. Melissa kaลพe Dorotรฉiji da ima plan kako ฤ‡e Felipea drลพati podalje od Lรญvije. Bento prijeti Dorotรฉiji. Afonso inzistira na braku s Anitom. Roberto razmiลกlja je li zaljubljen u Anitu.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *