Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 54 Sa Prevodom

Felipe smjesti Bernarda u potkrovlje grofičine palače. Líviji lakne jer je njezin otac u blizini. Emília ne može prihvatiti činjenicu da Bernardo nije u njezinoj blizini. Mássimo angažira Pérsija kao fotografa na vjenčanju, unatoč Saloméinom nezadovoljstvu. Bernardo kaže Raulu da mu Allegra veoma nedostaje.

Melissa pokušava zavesti Felipea, a sluškinja Emengarda sve vidi. Emengarda kaže posluzi da su se Melissa i Felipe ljubili u grofovoj sobi. Lívia se uzruja. Melissa odluči ostvariti svoj plan kako bi prisilila Felipea na brak. Pedro sluša Emíliju i Gemu kako razgovaraju o Anitinoj trudnoći. Felipe se opravdava Líviji i izjavljuje joj ljubav.

Melissa zamoli Roberta da Felipeu donese piće s tabletama za spavanje. Lívia kaže Felipeu da je njezina majka živa. Gema zamoli Pedra da se ne ljuti na Roberta, no mladić je odlučan vratiti Anitinu čast. Roberto daje Felipeu piće s tabletom za spavanje. Lívia vidi Melissu kako ulazi u Felipeovu sobu. Melissa spava s Felipeom, a Lívia je uznemirena zbog toga. Emília zamoli Gemu da Bernardu da njezin križić.

Bento i njegovi plaćenici traže Bernarda u šumi. Zilda uhvati Melissu u krevetu s Felipeom. Felipe je iznenađen kad ugleda Melissu u krevetu pokraj sebe i bijesan je zbog lukavštine svoje zaručnice. Lívia pati vjerujući da ju je Felipe prevario. Vitória zahtijeva da se Felipe oženi Melissom. Dorotéia nalazi ljubavno pismo u grofičinoj sobi. Lívia nalazi utjehu u Pedrovu naručju.
Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 54 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 54 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *