Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 55 Sa Prevodom

Pedro obeฤ‡a Lรญviji pomoฤ‡. Melissa shvati da bi njezin plan mogao okrenuti Felipea protiv nje i zabrine se. Lรญvia kaลพe Felipeu da je noฤ‡ prije vidjela Melissu u grofovoj sobi i da mu ne moลพe oprostiti. Gema ลพeli vidjeti Bernarda. Pedro prilazi Bentu kako bi saznao njegove korake u lovu na Bernarda.

Dorotรฉia traลพi pismo koje je uzela iz grofiฤine sobe. Lรญvia obeฤ‡a Bernardu da ฤ‡e napustiti Campo Belo. Botelho moli Felipea da ne proturjeฤi Vitรณriji jer je njezino zdravlje krhko. Zilda plaฤ‡a Pedru dane koje je odradio u palaฤi. Pedro udari Roberta, Anita ih pokuลกa razdvojiti i na kraju dobije udarac u trbuh. Osjeฤ‡a jaku bol.

Roberto se brine za Anitu. Felipe obeฤ‡a da ฤ‡e se oลพeniti Melissom kako se ona ne bi osramotila pred svima. Vitรณria kaลพe Melissi da se uvukla u Felipeov krevet kako bi ga prisilila na brak. Anita ima spontani pobaฤaj. Ariel donese igraฤke u duฤ‡an i predlaลพe Severi daruje Alexu ฤamac. Afonso ฤuje kako se Zilda veseli Anitinom pobaฤaju i grdi je.

Dorotรฉia naฤ‘e grofiฤino pismo i otkrije da je Vitรณria bila u vezi sa Sรกlviom te se razljuti zbog muลพeve nevjere. Bernardo kaลพe Felipeu da ลพeli vidjeti svoju Allegru. Roberto ลพeli posjetiti Mรกssimovu kuฤ‡u. Severa otkrije da je Alex ฤuvao majฤin dnevnik i traลพi da ga pokaลพe ocu
Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 55 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 55 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *