Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 56 Sa Prevodom

Alex daje Berenicein dnevnik ocu. Felipe ga ฤita i uznemiren odlazi razgovarati s Melissom. Nakon ลกto se suoฤio s njom, Felipe svima objavi da je njihovo vjenฤanje otkazano. Ljutita Melissa napravi skandal pred oltarom, optuลพujuฤ‡i svog bivลกeg zaruฤnika da ju je varao s Lรญvijom. Felipe napuลกta palaฤu i odvodi Lรญviju sa sobom.

Lรญvia i Felipe su sretni zajedno i kuju planove za buduฤ‡nost. Afonso Aniti donese cvijeฤ‡e. Vitรณria zahtijeva da Melissa kaลพe istinu o razlogu otkazivanja vjenฤanja. Dorotรฉia kaลพe grofici da zna kako je bila u vezi s njezinim pokojnim muลพem, grofom Sรกlviom. Roberto pita Carolu kako je Anita. Bento otkrije da je Felipe skrio Bernarda.

Grofica se naljuti jer je Bento opet izgubio Bernarda. Bento joj prijeti. Roberto ostavlja Mรกssimov prozor u uredu otvoren kako bi se mogao uvuฤ‡i u kuฤ‡u i ukrasti zlatne poluge. Mรกssimo raskida Biancine zaruke i tjera Roberta iz kuฤ‡e. Anita izjavi Afonsu ljubav. Pedro se naljuti kad sazna da je Lรญvia otiลกla s Felipeom.

Lรญvia i Felipe provode noฤ‡ u kolibi koja je pripadala Allegri i Bernardu. Severa se brine o Alexu. Vitรณria stavi piลกtolj pod jastuk bojeฤ‡i se Bentove osvete. Pedro namjerava predati Bernarda grofici kako bi ga nagradila, ali Bernardo mu pobjegne. Misleฤ‡i da joj Bento upada u sobu, Vitรณria puca u Bernarda.
Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 56 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 56 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 97 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 97 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *