Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 57 Sa Prevodom

Vitória očajava jer je ranila Bernarda. Dorotéia kaže Melissi da je čula pucanj, ali kao i uvijek, njezina kći je ignorira. Afonso stavlja Bernarda u grofičin krevet i trči po liječnika. Felipe i Lívia provode noć zajedno i zaklinju se na vječnu ljubav. Gema je sretna jer je Anita s Afonsom.

Dr. Botelho izvadi metak iz Bernardova tijela i zaustavlja krvarenje, dajući grofici nadu. Roberto provali u Mássimovu kuću, otvara sef i ukrade zlatne poluge. Pedro kaže Emíliji da je Bernardo ranjen. Severa kaže dr. Botelhu da je udana i da je pobjegla od agresivnog muža. Bento se prisjeti trenutka kad je Bernardo doživio nesreću s kočijom. Roberto i Dorotéia slave uspješnu pljačku zlatnih poluga i kuju planove.

Melissa izjavi da neće napustiti Campo Belo dok se ne osveti Líviji. Emília upada u palaču tražeći Bernarda i iznenadi Vitóriju. Bernardo dolazi k sebi i govori majci da mu je uništila život. Melissa i Pedro se dogovore kako će se osvetiti Líviji i Felipeu. Anita obavještava Líviju o nesretnom slučaju koji se dogodio u palači s Bernardom. Mássimo odluči platiti kartu za Pariz za Salomé i Biancu.

Melissa otkrije Vitóriji da je Lívia njezina unuka i razočarana je grofičinim zadovoljstvom. Roberto i Dorotéia žele pobjeći u Pariz s Mássimovim zlatnim polugama. Ali razočaraju se kad otkriju da su zlatne poluge lažne. Felipe opomene Zildu jer zlostavlja Líviju i obavještava je da je ona grofičina unuka. Vitória zamoli Líviju da je zagrli. Emília to pokuša spriječiti, ali Lívia pokazuje ljubav prema svojoj baki i grli je.
Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 57 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 57 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *