Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 58 Sa Prevodom

Emília vodi Bernarda iz palače. Vitóriji pozli. U tuzi ona govori Felipeu da se osjeća izdano. Emília se brine o Bernardu u Geminoj kući. Carola kaže Riti da će raditi u školi i da želi biti učiteljica. Bento se oprašta s Rosom. Raul govori Gemi da će napustiti Campo Belo. Felicia, Chico i Alex se dogovore da će se opet sresti kao odrasli ljudi. Felipe zamoli Mássima da se brine za Alexa dok njegova kuća ne bude gotova.

Emília i Bernardo odlaze u Santa Catarinu. Roberto proda Melissine haljine kako bi otišao iz Campo Bela. Melissa se dogovori s Pedrom kako bi se osvetila Líviji i Felipeu. Pedro izazove Felipea na dvoboj u mačevanju. Melissa gurne Líviju s litice, a Pedro nju ubije floretom. Felipe pokušava spasiti Líviju koja visi na rubu stijene, ali Pedro ga ubije.

Lívia i Felipe umru, a telenovela se seli iz 19. stoljeća u 21. stoljeće, gdje Ariel, zbog straha od patnje u prošlosti, sprječava Líviju i Felipea da se ponovno sretnu u 21. stoljeću. Lívia i Felipe se uznemire kad se vide. U ovoj novoj priči Lívia je poznata sommelierka, zaručena je za Pedra, upravitelja Emílijinih tvrtki.

Felipe je mali proizvođač vina na jugu zemlje. Koristi priliku da pozove Bernarda, pisca i poznavatelja vina, i njegova poslovnog partnera Raula da upoznaju vina svoga kraja. Gema je udana za Queiroza i vodi turističku agenciju u regiji Bela Rosa. Melissa je udana za Felipea i radi u obiteljskoj radionici sa šurjakinjom Severom.

Njezina majka Dorotéia radi u vinariji s Afonsom i njegovom majkom Zildom koja neumorno pokušava pomoći šurjakinji Vitóriji, koja je bankrotirala, da proda kuću i vinariju. Očarana Felipeovim vinom Lívia predlaže kupnju Vitórijine vinarije. Emília prepoznaje Vitóriju i vrlo je zaintrigirana budući da između njih postoji neriješen spor i u ovom novom životu.
Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 58 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 58 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *