Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 59 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 59 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 59 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Emília istražuje Vitóriju. Felipe stiže s putovanja i dočekuju ga Alex i Melissa. Pedro razgovara o braku s Lívijom. Emília obavještava Líviju da odobrava kupnju vinarije Ventura koja pripada Vitóriji. Dorotéia kaže Melissi da bi htjela otići živjeti u inozemstvu. Melissa kaže majci da je njezina ljubav prema mužu karma.

Pijani Bento moli Dorotéiju za pomoć. Pedro je posesivan prema Líviji. Čini se da je Ariel razočaran ljudima i njihovim osjećajima, a Gospodin mu objašnjava da u životu sve ima svoj tijek. Rita pokazuje Líviji i Aniti svoj kraj, a one su očarane Bela Rosom. Melissa upozna Líviju i odmah je primjetljiva odbojnost među njima. Vitória želi da Afonso pregovara s potencijalnim kupcima njezine vinarije.

Dorotéia preuzima brigu o Bentu i vodi ga njegovoj maćehi Vitóriji. Felipe ponovno razmišlja o Líviji. Mássimo očijuka s Rosom. Mateus pomaže majci Gemi u turističkoj agenciji. Nakon pregleda, dr. Roberto kaže Dorotéiji da je potpuno zdrava. Emília telefonira i s nekime razgovara o Vitóriji. Vitória optuži Benta da ju je pokrao. Anita zamoli Líviju da ostane u Bela Rosi. Severa govori majci Zildi da je nezadovoljna suradnjom s Melissom.

Alex se razboli, Melissa odustane od odlaska na slavlje kako bi se brinula o njemu. Načelnik općine Bela Rosa, Luis, upozna Anitu s dr. Robertom. Liječnik pokazuje interes za nju. Ariel pokuša spriječiti ponovni susret Lívije i Felipea. Afonso se fotografira s Lívijom i Anitom, a Pedro je ljubomoran. Lívia ugleda Felipea i sjeti se susreta u podzemnoj željeznici.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *