Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 61 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 61 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 61 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Vitoria dolazi na ruฤak Zildinoj kuฤ‡i i ฤuje Severu kako ruลพno govori o njoj. Massimo pokuลกava uvjeriti Rosu da opet budu zajedno u otvorenoj vezi, ali ona ลพeli ozbiljnu vezu. Emilia se prepire sa svojim ocem Albertom i kaลพe mu da je odluฤna otiฤ‡i u Bela Rosu. Felipe osjeฤ‡a veliku bliskost s ruลกevinama u Campo Belu i kaลพe Afonsu da ne moลพe iz glave izbaciti nepoznatu djevojku, misleฤ‡i na Lรญviju.

Lรญvia zamoli Pedra da posjeti njezina djeda Alberta tijekom putovanja u Italiju. Queiroz ne podnosi Chica i djeฤak ga se boji. Gemi to nije drago. S neprimjerenim vozilom za posebne goste Gema doฤekuje Emiliju, Lรญviju i Anitu u zraฤnoj luci, ali Emilia odbije prijevoz takvim autom. Alice kaลพe baki Vitoriji da ฤ‡e joj Bento kupiti kartu za Orlando. Lรญvia kupuje vino u Felipeovoj trgovini.

Vitoria moli naฤelnika opฤ‡ine Luisa da u ime starih vremena otkupi njezinu kuฤ‡u od tvrtke Beraldini kako bi ostala u njoj ลพivjeti do smrti. Luis kaลพe Botelhu da ne zna kako bi kupio kuฤ‡u Vitoriji, a da njegova ลพena ne sazna. Emilia stiลพe u hotel i doฤekuju je Luis i Botelho.
Lรญvia ugleda Felipea kako bere groลพฤ‘e i misli da je on jedan od unajmljenih beraฤa. Marina govori Bernardu da ฤ‡e otiฤ‡i s njime u Bela Rosu i moli ga da razmisli o novoj pomirbi, buduฤ‡i da su veฤ‡ dvaput bili u braku.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *