Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 62 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 62 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 62 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Lรญvia je zabrinuta zbog Emilijina neoฤekivanog odlaska. Emilia kaลพe ocu da je pronaลกla majku i da Vitoria nije prepoznala vlastitu kฤ‡er. Emilia govori da ฤ‡e se osvetiti Vitoriji zbog traume koja joj je ostala majฤinim odlaskom. Gema traลพi Queiroza da kupi auto kako bi mogla prevoziti klijente njihove turistiฤke agencije. Dok ona vrijedno radi, on troลกi novac na gluposti. Svi slave kupnju vinarije Ventura.

Vitoria je sretna jer Luis ลพeli otkupiti njezinu kuฤ‡u i dopustiti joj da ondje nastavi ลพivjeti. Dr. Roberto pregledava Emiliju. Vitoria nalazi Albertovu sliku dok je bio njezin muลพ u mladosti. Nedostaje joj. Luis predloลพi Emiliji da kupi Vitorijinu kuฤ‡u. Ona pristane razmisliti o prijedlogu. Melissa kasni u radionicu, a Severa se posvaฤ‘a sa njom. Bento se nada da ฤ‡e obnoviti brak s Rosom.

Emilia pregledava obiteljski album, a ลกto joลก viลกe raspiri njezinu ljutnju na Vitoriju. Kako bi proslavili kupnju vinarije, obitelj Beraldini okuplja se s poznanicima i uลพiva u hrani u Rosinom restoranu. Melissa vidi Lรญviju i osjeฤ‡a nelagodu iako je ne poznaje. Anita govori Lรญviji da namjerava roditi bez udaje. Pedro nazove Lรญviju i gnjavi je svojom ljubomorom. Felipe upoznaje Melissu u malom mjesnom muzeju.

Nosi joj groลพฤ‘e da ga gazi kao ลกto se nekada ฤinilo. Tako se ponavlja trenutak kada su se sreli u proลกlosti. Felipe i Lรญvia se poljube. Carola kori Pedra jer dira Lรญvijino raฤunalo. Lรญvia otkriva Aniti da i dalje ima osjeฤ‡aj da odnekud poznaje Felipea, ali osjeฤ‡a krivnju jer je izdala Pedra. Melissa se svaฤ‘a s Felipeom zbog Severe. Ariel vozi Emiliju u Zildinu kuฤ‡u.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *