Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 63 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 63 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 63 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Emilia uz Zildinu pomoฤ‡ kreฤ‡e u potragu za informacijama o Vitoriji. Ariel navede Emiliju da se zbliลพi s Gemom. Njegov auto se pokvari tijekom voลพnje pa je Emilia prisiljena nastaviti putovanje u dลพipu Gemine turistiฤke agencije. Gema javlja Emiliji da ฤ‡e pisac Bernardo uskoro doฤ‡i u grad. Emilia objaลกnjava Albertu svoju potrebu za osvetom Vitoriji jer ju je napustila kao dijete. Lรญvia govori Aniti koliko joj nedostaje djed.

Anita upozori Lรญviju na Pedrovu opsjednutost njome i zamoli je da razmisli o svojim osjeฤ‡ajima. Felipe razmiลกlja o Lรญviji, a Melissa primjeฤ‡uje promjenu na svome muลพu. Pedro odluฤi iznenaditi Liviju i pojavi se u njezinoj hotelskoj sobi u Bela Rosi. Zilda zamoli Melissu da ostane u radionici dok joj ne naฤ‘u zamjenu. Vitoria i Bento odlaze u ured vinarije Ventura kako bi ponudili svoje usluge Emiliji.

Bento shvati da je njegovo loลกe upravljanje dovelo do bankrota obiteljskog posla. Emilia poniลพava Vitoriju skidanjem natpisa vinarije Ventura. Zilda objaลกnjava Severi da Felipe i Melissa imaju financijskih poteลกkoฤ‡a i da je zato pozvala Melissu da radi u radionici. Severa se kune da njezina ljutnja nema nikakve veze s ฤinjenicom da joj je Melissa u proลกlosti preotela deฤka Roberta. Roberto dijagnosticira Massimu alergiju na braฤnu obvezu.

Emilia je ljuta ลกto je Lรญvia prihvatila Vitorijin poziv da posjeti njezinu kuฤ‡u. Emilia pokazuje ocu video Vitorijinog poniลพavanja tijekom mijenjanja natpisa na vinariji. Walmir posluลพuje Vitoriji obrok koji joj je Rosa pripremila. Dorotรฉia u ฤasopisu primjeฤ‡uje da je Emilia bila udana za njezina poznanika Enrica i dolazi u napast da istraลพi viลกe o toj poslovnoj ลพeni. Afonso shvaฤ‡a da se njegov brat ponovno zaljubio. Ariel predlaลพe Lรญviji i Pedru da svrate do Felipeove trgovine. Lรญvia i Felipe se upoznaju.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 97 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 97 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *