Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 67 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 67 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 67 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Felipe sluฤajno pregazi Lรญviju, a kad joj pomogne, osjeฤ‡aji izbijaju na povrลกinu i oni se poljube. Melissa dolazi na mjesto nesreฤ‡e i primjeฤ‡uje osjeฤ‡aje izmeฤ‘u Lรญvije i Felipea. Emilia je uzrujana kad sazna da je Lรญvia otiลกla razgovarati s Vitorijom. Gema oฤajava zbog Chicova nestanka. Raul i Bernardo su ฤuli priฤu o Bela Rosi. Lรญvia kaลพe Aniti da je zaljubljena u Felipea.

Melissa kaลพe Dorotรฉiji da je primijetila strast u Felipeovim i Lรญvijinim. Felipe priznaje Afonsu da je zaljubljen u Lรญviju i brine se za Alexa i Melissu. Alberto kaลพe Emiliji da je Vitoriji prsten dao njezin ljubavnik. Rosa zahtijeva da Queiroz poniลกti ugovor koji je Bento sklopio u njezino ime i ลพivciraju je Queirozove ลกale. Gema kaลพe Rosi da njezin brak nema buduฤ‡nost. Raul nalazi Chica u ลกumi i vodi ga Geminoj kuฤ‡i.

Massimo zamoli Rosu pomoฤ‡ oko njegovih neฤ‡akinja. Queiroz pokazuje da je rasist kad se naฤ‘e s Raulom. Vitoria tjera Lรญviju iz svoje kuฤ‡e, vjerujuฤ‡i da ona sudjeluje u Emilijinoj osveti. Emilia objaลกnjava Lรญviji da je odluฤila ลพivjeti u Bela Rosi i da zato nije prodala kuฤ‡u Vitoriji kao ลกto je obeฤ‡ala. Gema upozorava Queiroza da ฤ‡e se rastati od njega ako opet bude maltretirao Chica. Felipe zove Lรญviju i dogovara sastanak, Dorotรฉia ฤuje dio razgovora i postaje sumnjiฤava. Felipe vodi Lรญviju do ruลกevine stare palaฤe i oni se poljube.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *