Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 68 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 68 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 68 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Felipe i Lívia susreću se u ruševinama stare palače i osjećaju se jako bliski. Žele oživjeti ljubav, ali ne žele da netko oko njih bude povrijeđen. Odluče čuvati svoju ljubav samo u srcu. Severa se svađa s Melissom koja snima cijeli razgovor kako bi ispala dobra pred mužem i svekrvom. Dorotéia kaže Melissi da se Felipe otišao sastati s Lívijom, a Melissa se počne grozno osjećati. Dorotéia se predstavlja Bernardu.

Ariel gurne Bernarda i on polije Emiliju vinom. Čak i uz nekoliko piščevih isprika Emilia je neprijateljski raspoložena i razdražena. Afonso objašnjava Zildi da Vitoria nema izlaz i da će morati predati svoju kuću Emiliji Beraldini. Lívia se osjeća loše nakon posjeta ruševinama. Bernardo posjeti Vitoriju koja mu govori o svojim problemima. Emilia sretno kaže Albertu da će Vitoriji uzeti sve zbog osvete.

Afonso vodi Anitu na večeru svojoj kući. Salomé je uzbuđena zbog dolaska Massimovih nećakinja. Afonso otkriva da je zaljubljen u Anitu, ali ona mu govori da ne želi ozbiljnu obvezu. Mladi odvjetnik se razočara kad sazna za njezine planove o majčinstvu bez braka. Bento upoznaje Bernarda. Bernardo nudi pomoć Vitoriji.

Melissa pušta Felipeu snimku svoje prepirke sa Severom. Melissa mu obeća da će više vremena posvetiti njemu i Alexu. Lívia kaže Aniti da osjeća krivnju jer je izdala Pedra. Emilia odluči ostati u hotelu i brinuti se za Líviju. Afonso i Felipe odlaze razgovarati s Vitorijom i shvaćaju njezin očaj. Bento ignorira obećanje da više neće piti i ostaje u baru.

Check Also

Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom

Natabanu TV Dva svijeta jedna ljubav Epizoda 99 Sa Prevodom is renowned as the ultimate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *