Kumovi sezona 2 Epizoda 160 Sa Prevodom


Natabanu TV Kumovi sezona 2 Epizoda 160 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 2 Epizoda 160 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Kuzma pokuลกava navesti ministra da prizna Matino ubojstvo kako bi to Stipan, Vinko i Aljoลกa mogli snimiti, no ministar izbjegava svaki spomen svoje umijeลกanosti u zloฤin.U meฤ‘uvremenu, ล ima je zatoฤena i u problemu. Janko joj pokuลกava pomoฤ‡i no i njegov ลพivot je ugroลพen.

U ลกoku ลกto je Iris doลกla u kuฤ‡u, Anฤ‘ela je pokuลกava izbaciti i doฤ‘e do naguravanja koje prekidaju Zvone, Janko i Luce. Ljutita Iris govori da je samo htjela pomoฤ‡i, no sad viลกe neฤ‡e. Odlazi na piฤ‡e u gostionu kako bi se sabrala, a dida je razoฤaran sveopฤ‡om tuฤnjavom i svaฤ‘om i odlazi iz kuฤ‡e.

Anฤ‘ela saznaje da je Iris u gostioni te se odlazi obraฤunati s njom, a Zvone ide za Anฤ‘elom. ฤŒini se da bi opet moglo doฤ‡i do problema, a Iris vadi snimku koja ostavlja Anฤ‘elu u nevjerici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *