Kumovi Sezona 3 Epizoda 11 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 11 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 3 Epizoda 11 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Stipan je ugostio investitore, a Oliver se s njim naลกao u priฤi o lovu. Fani je zgroลพena njihovim hobijem, ali ni Stipan nije zadovoljan ลกto niลกta ne doznaje o poslovima investitora i Stanislava. S druge strane, ukuฤ‡ani su zabrinuti ลกto Stipan radi u brlogu sa Stanislavovim prijateljima.

Pere ugleda Stanislava koji ลกpijunira Stipana s investitorima. Kako Stanislav vidi da Stipan mlatara puลกkom po brlogu, krivo protumaฤi i zove policiju. Ukuฤ‡ani pokuลกavaju umiriti Stanislava, ali zaฤuje se pucanj.

Vesna i Aljoลกa pokuลกavaju ukrasti veฤer za svoju romantiku no najprije ih omete Lara, a onda i Anฤ‘ela. Lara dolazi kod Matije i kroz priฤu Matija poฤinje otkrivati da se Lari zapravo sviฤ‘a novi deฤko koji je doลกao u Zaglave. Lara ne priznaje, ali je osmijeh na spomen Tomija ipak oda.

Sve epizode nove sezone serije Kumovi na sapunko.com pogledajte Ovdje.
Kumovi nova sezona na Novoj TV!

Check Also

Kumovi sezona 3

Kumovi Sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *