Kumovi Sezona 3 Epizoda 13 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 13 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 3 Epizoda 13 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

U kuฤ‡ama Gotovac, Akrap, i Macan se aktivno razgovara o prijavljivanju nekretnina za apartmanizaciju. Dok Vesna, Jadranka i Anฤ‘ela nemaju niลกta protiv toga da dignu malo novaca na rentanju, Vinko, Aljoลกa i Zvone ne ลพele sudjelovati u tome.

U Zaglave dolaze ornitolozi koji nemaju gdje biti, te ih Jadranka pozove kod sebe doma. Oni pristaju, Jadranka odlazi spremiti prostor za njih, no dok ฤekaju, presretne ih Anฤ‘ela i poziva k sebi.

Za to vrijeme Milica zove Laru da ide pofotkati apartmane, a ona se dogovara s Tomijem da joj pomogne. No planovi su im uniลกteni kad Stanislav pozove Tomija da doฤ‘e pred opฤ‡inu i ลพeli mu srediti posao u ordinaciji kod Luce, koja nije s tim oduลกevljena. Janko je u Zagrebu kod Olivera, te mu ovaj nudi posao, dok Stipan uลพiva s Danicom i ispija kave, ali nije sretan Jankovim novim poslovnim poduhvatom.

Sve epizode nove sezone serije Kumovi na sapunko.com pogledajte Ovdje.
Kumovi nova sezona na Novoj TV!

Check Also

Kumovi sezona 3

Kumovi Sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *