Kumovi Sezona 3 Epizoda 14 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 14 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 3 Epizoda 14 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

U Zaglave dolazi Smiljko, ฤovjek za kategorizaciju apartmana. Svi su pripremili bogate trpeze dok doฤekuju Smiljka, meฤ‘utim Smiljko dolazi sa gihtom koji je u akutnoj fazi i ne ลพeli ni ฤut za hranu, pogotovo ne slanu kao ลกto je prลกut i janjetina koju mu uglavnom svi nude.

Zvone je ljut na Anฤ‘elu ลกto se zapisala za kategorizaciju unatoฤ njegovom protivljenju da se kuฤ‡a iznajmljuje turistima. Luci je Janko priznao da nije iลกao u Zagreb samo zbog Stipana, veฤ‡ i razgovora za posao u Zagrebu. To uzrokuje razmirice meฤ‘u njima.

Jadranka je zadovoljna ลกto je kategorizacija dobro proลกla. Meฤ‘utim, Smiljko se baลก kod nje dobro najede te ga uhvati napad gihta. Milica ga spaลกava, vodi ga kod Luce, a on joj se iz zahvalnosti ลพeli iskupiti.

Sve epizode nove sezone serije Kumovi na sapunko.com pogledajte Ovdje.
Kumovi nova sezona na Novoj TV!

Check Also

Kumovi sezona 3

Kumovi Sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *