Kumovi Sezona 3 Epizoda 15 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 15 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 3 Epizoda 15 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Vedrana je opet u problemu jer joj jedna turistkinja ลพeli ostati dva dana viลกe u gostionici, a ona ima nove goste koji ฤekaju. Stanislav je impresioniran Martinom i daje mu posao u TZ-u, ลกto saznaje Matija koja ne ลพeli biti sama doma s djetetom.

U Zaglavama odluฤuju organizirati koncert za turiste. Milica saznaje da Josip ne moลพe nastupati pa naลพica Laru da pjeva, ona pristaje, a Tomi odluฤi ju pratiti na gitari. Veฤer u gostionu super prolazi, a izmeฤ‘u Lare i Tomija prลกti kemija.

I Jadranka i Anฤ‘ela pozivaju Stanislava na veฤeru. Obje su saznale da Stanislav voli kuhanu svinjsku glavu. Anฤ‘ela do glave dolazi prije Jadranke, pa je Jadranka prisiljena doฤ‡i kod Anฤ‘ele moliti glavu. Na vrhuncu veฤere, kad su svi veseli i razdragani, ulazi Stipan. Smraฤi mu se kad ugleda Stanislava na svome mjestu za stolom.

Sve epizode nove sezone serije Kumovi na sapunko.com pogledajte Ovdje.
Kumovi nova sezona na Novoj TV!

Check Also

Kumovi sezona 3

Kumovi Sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *