Kumovi sezona 3 Epizoda 2 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 2 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 3 Epizoda 2 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Stipan je ljut na obitelj nakon ลกto sazna ลกto su uฤinili kako bi spasili njegovo srce. Stipan misli da je bolje da je umro nego da je tako neลกto doลพivio.

Stanislav se budi presretan u svom novom domu, odlazi u konobu za koju je emotivno vezan. Zatim uzima poklone za svoje nove zaposlenike te odlazi na pijacu gdje sreฤ‡e Ivku koja se ลกokira kada ga vidi nakon svih tih godina.

Zvone izbjegava kretanje po mjestu jer ne ลพeli sresti Stanislava no Anฤ‘ela ga nagovori da ode ลพicati neki posao u opฤ‡inu. No tamo ga doฤeka neugodno iznenaฤ‘enje. Viลกe o novoj sezoni serije kumovi na sapunko.com/tag/kumovi-sezona-3
Vedrana i Zlatan se vraฤ‡aju ranije iz Indije, razoฤarani zajedniฤkim putovanjem. Putem pokupe Tomija, simpatiฤnog mladog entuzijasta, koji po dolasku u Zaglave s Larom ostvari posebnu konekciju.

Check Also

Kumovi sezona 3

Kumovi Sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *