Kumovi Sezona 3 Epizoda 5 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 5 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 3 Epizoda 5 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Stipana u njegovom ponaลกanju pokuลกavaju urazumiti ukuฤ‡ani, ali im ne ide. Ivka razgovara sa Stanislavom, ลกto Stipan vidi pa taj razgovor i ponaลกanje mjeลกtana, ali i ukuฤ‡ana protumaฤi kao da su baลก svi protiv njega.

Luci je skinuta suspenzija i Stanislav joj obeฤ‡aje otvaranje ordinacije. Odlazi u Sinj srediti papire, a Anฤ‘ela joj se uvali da idu skupa usput pogledati vjenฤanicu. Janko tvrdi da ne moลพe na kavu, nakon ฤega ga ugledaju s nekom ลพenom u kafiฤ‡u.

Tomi odlazi na ล picu fotografirati prirodu, no pumpica za astmu ostaje mu u gostionici. Na ล pici ga uhvati napadaj, a i panika nakon ลกto shvati da nema pumpicu. Zvone se nakratko izvuฤe iz priฤe oko groba Akrap i Cukela tako da slaลพe Stanislavu da je klesar Zlatan malo oลกteฤ‡en u glavi i da je krivo shvatio njegove upute.

Sve epizode nove sezone serije Kumovi na sapunko.com pogledajte Ovdje.
Kumovi | sezona 3 | epizoda 5 | 19.1.2024. nova sezona na Novoj TV!

Check Also

Kumovi sezona 3

Kumovi Sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *