Kumovi Sezona 3 Epizoda 8 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 8 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 3 Epizoda 8 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Stanislav vodi Martina na piฤ‡e da mu se iskupi, ali zapravo ga angaลพira da za njega ลกpijunira Stipana. Stipan ga pak, kad se Martin vrati kuฤ‡i, angaลพira da ลกpijunira Stanislava.

Braฤ‡a su zabrinuta za pumpu stoga se pokuลกavaju umiliti Stanislavu. Kad shvate da mu je potrebna noลกnja, kradu je od Ivke te poklanjaju njemu. Na kraju saznaju da je pumpa veฤ‡ otvorena pa njihov poklon ispadne uzaludan.

Lara je uลพivljena u zajedniฤki projekt s Tomijem. Jedva ฤeka da Tomi i ona fotografiraju Lucu i Janka. Ipak, sve joj krene naopako; nema noลกnje, nema Janka. Na kraju noลกnju ipak donese Stanislav, ali umjesto Janka, par Luci ฤini Tomi. A Stanislav ih reลพira preko Lare, i to vrlo senzualno. Lara pukne i napusti snimanje, a Tomi trฤi za njom da je smiri.

Sve epizode nove sezone serije Kumovi na sapunko.com pogledajte Ovdje.
Kumovi | sezona 3 | epizoda 8 | 25.1.2024. nova sezona na Novoj TV!

Check Also

Kumovi sezona 3

Kumovi Sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *