Kumovi Sezona 3 Epizoda 9 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 9 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Kumovi sezona 3 Epizoda 9 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Luce se napokon vratila u svoju ordinaciju. To joj potpuno ispere gorak okus bivanja na plakatu s Tomijem. Sretno zove Janka da mu kaลพe kako im je rezervirala izlet na slapove Krke. Meฤ‘utim, Janko je ostao bez slobodnog dana s Lucom pa je u problemu kako da joj to kaลพe.

Ivka je takoฤ‘er vidjela plakat te svoju noลกnju na njemu. Zbog toga poludi te ode u potragu za noลกnjom, a naฤ‘e je u turistiฤkoj zajednici. Odnese ju kuฤ‡i te odbije Stanislavovu ponudu da je otkupi. Ipak, kad shvati da se njezin limeni ljubimac konaฤno i nepovratno pokvario, naฤ‘e se u situaciji da ipak razmiลกlja o njegovoj ponudi.

Nastavljaju se Larine peripetije s Tomijem koji se pali na Lucu. Takoฤ‘er, Martin prisluลกkuje Stanislava te javlja Stipanu da investitori sutra dolaze u Zaglave.

Sve epizode nove sezone serije Kumovi na sapunko.com pogledajte Ovdje.
Kumovi nova sezona na Novoj TV!

Check Also

Kumovi sezona 3

Kumovi Sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Kumovi sezona 3 Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *