La Promesa Epizoda 129 Sa Prevodom

Natabanu TV La Promesa Epizoda 129 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite La Promesa Epizoda 129 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Martina popuลกta pod pritiskom Beatriz, koja joj zagorฤava ลพivot. Jana i Marรญa Fernรกndez vraฤ‡aju se iz potrage za domom njezina djetinjstva, ali nisu saznale niลกta. Marรญa se poฤinje pribliลพavati Salvadoru, ali on to zaustavlja i bjeลพi. Jana i Pรญa razgovaraju o poduci kuharica i zakljuฤuju da bi bilo najbolje pronaฤ‡i uฤitelja izvan La Promese. Svi se s tim slaลพu: kuharice s jedne strane, a Rรณmulo i Mauro s druge.

Gregorio i Pรญa pokuลกavaju pronaฤ‡i rjeลกenje za problem s Petrom, a Jana poฤinje sumnjati da je Petra ikad stajala iza Pรญjina trovanja. Catalina osjeฤ‡a obvezu dopustiti Lorenzu da doฤ‘e na njezin sastanak sa zakupnikom. Jimena podere Manuelovo pismo Jani i obeฤ‡a prestati ucjenjivati. Sluฤajno ฤuje da Manuelu jedan prijatelj nudi posao u Milanu, daleko od nje.

Check Also

La Promesa

La Promesa Epizoda 132 Sa Prevodom

Natabanu TV La Promesa Epizoda 132 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *