Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 105 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Ali kaze Zumrut da je mnogo razmisljao i da ne zeli cekati vise vec joj vadi prsten iz dzepa i zaprosi je. Sve to gleda Harun sa strane koji je bijesan od ljubomore.Baran i Dilan su sve vise blizi tome da shvate da su zaljubljni jedno u drugo.Zumrut odbija Alija i kaze mu da se ne moze udati i izvinjava mu se. Ali je izgubljen pita se zasto je takva, samo treba da mu vjeruje on ce sve rijesiti i da nema potrebe da se brine.

Dosao je dan da Baran i Dilan moraju da se vrate kuci. Tetki je zao i kaze da doฤ‘u kada god budu zeljeli. Tetka ih savjetuje da se ne razdvajaju.Cevrije i Cevdet odlaze u park.Baran treba ici na sud zbog ranjavanja Dilan.Azade nastavlja vrijeฤ‘ati Dilan.Dilan je pocela plakati jer Barana jos nema da dodje sa saslusanja. Dilan krene da ide do njega a Kader joj kaze da saceka jos malo ali Dilan joj kaze da se brine i da je mnogo strah. U tom trenu dolazi Baran koji vidi njene suze i shvati da ga zapravo voli.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 104 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 104 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *