Osveta Epizoda 18 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 18 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 18 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download
Dilan je odahnula nakon sto je Baran rekoa Azade da je dosta vise osvete i proljevanja krvi.Zurmut je zabrinuta za Alija.Majka je zatvorila Zumrut u sobu i neda joj da izaฤ‘e. Zumrut plaฤe i razmislja kako da izadje kako bi pokusala pronaci Alija.

Baran je shvatio da se poฤeo zaljubljivati u Dilan. Svakim danom shvata da osjeฤ‡a neลกto prema njoj i pita se ลกta mu se to deลกava.I Dilan isto osjeca sa druge strane.Zumrut nakon sto izadje iz sobe, odlazi do Haruna i kaze mu da ce prvo vratiti Alija njegovoj porodici a da ce nakon toga razmisliti sta dalje.

Kader je i dalje uz Dilan i Kader saznaje da je Baran dao krv njenom bratu. Kader joj kaze da za to nesmije saznati Azade. Dilan je pita o je onda pokusao ubiti njenog brata ako nije Baran?

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *