Osveta Epizoda 21 Sa Prevodom


Natabanu TV Osveta Epizoda 21 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 21 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download
Derja saznaje da je Baran dao krv Dilaninom bratu. Kader ฤuje galamu iz sobe i prilazi Dilan i Baranu pitajuci je sto je Baran ljut a ona joj kaze da je Baranov brat cuo da je on dao krv njenom bratu ali ona se kune da nije ona ta koja mu je rekla. Dakle neko u vili je ฤuo i prenio vijest.

Joลก kada Cihan ฤuje za krv, tada svi u vili saznaju. Ali Cihan je bijesan.Obracuna se sa Baranom govoreci mu da je on taj koji je darovao krv a nije duzan, duzni su oni njima krv da bi osvetili roditelje.Dilan govori Baranu da ona nikome rijeฤi nije rekla a on ako ne zeli neka joj ne vjeruje ona je mirna.

Nakon sto je Baran naredio da se spremi soba za Dilan u konaku, Derja poludi i svali na Dilan sve govoreci Azade da je ona naredila da se premjesti u konak da ne bude vise u sporednom objektu.

Tada Azade poludi, uzima Dilan za ruku i izvodi je puzeci iz kuce govoreci joj da nema mjesta za nju u konaku te da ce biti u sporednom objektu. Derja se smjeลกka dok je Azade vuฤe po podu.Kader javlja Baranu sve dok Dilan sjedi vani na betonu.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *