Osveta Epizoda 25 Sa Prevodom

Derja se pokuลกava udruลพiti sa Cihanom kako bi uspjela u svojim planovima. Nakon sto je Baran shvatio da je Dilan zapravo iskrena i poลกtena ลพena, pomalo se pribliลพavaju jedno drugome i uoฤavaju povezanost meฤ‘u njima. ฤŒak i okolnosti stalno ih povezuju.

Zumrut se nalazi sa Alijem. Dilan odluฤuje da napravi kafu Baranu i odnosi mu je u kancelariju.Baran uzme kafu a Dilan je lahnulo jer je shvatila da je i on poฤeo shvatati njene majere.Derja pokuลกava odvratiti Dilan od toga da ide Baranu nositi kafu u kancelariju.

Dilan pokuลกava dohvatiti ฤaลกu iz kuhinje i popinje se na stolicu ali Baran ulazi unutra i kaze joj da bude paลพljiva, i nakon toga Dilan krene pasti a Baran je uhvati.Dilan moli Gul da joj pomogne da poprica sa Cihanom.

Nakon sto joj Gul pomogne i kaze Cihanu gdje ce se naci sa Dilan, njih dvoje razgovaraju.Nakon razgovora Cihana neko udari u glavu i Cihan pada. Hoce li Baran koji je saznao da su Dilan i on razgovarali okriviti Dilan da je ona kriva za Cihanovo stanje?
Natabanu TV Osveta Epizoda 25 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 25 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *