Osveta Epizoda 26 Sa Prevodom

Firat koji je udario Cihana te ga bacio u veliku rupu, smjeลกka se jer mu se osvetio. Nadam se da ฤ‡e Baran saznati da je Dilan nevina i da nije niลกta uฤinila Cihanu.Ali stalno gubi dah i gubi sjeฤ‡anje. Zumrut mu pokuลกava pomoci ali hoce li to biti dovoljno? Baran pita Dilan gdje je bila obzirom da je gledao u sobu nije je bilo.

Azade pita Barana hoce li da Kader napravi njegovo omiljeno jelo? Baran kaze kako ona zeli te Azade naredi Dilan da ode u kuhinju i kaze Kader sta ce sve spremiti.Firat pokusava podkupiti Gul.Svi se pitaju gdje je Cihan.

Nakon sto saopste Baranu ko je zadnji put viฤ‘en s njim, da je to Dilan, Baran odmah pozove Dilan kako bi pricali.Dilan pronalazi Cihana u rupi ali u tom trenu dolazi Baran koji skaฤe u rupu i pokuลกava dozvati Cihana.
Natabanu TV Osveta Epizoda 26 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 26 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *