Osveta Epizoda 31 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 31 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 31 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran koji je uhvatio Dilan na stepenicama shvata da je povrijedila glijezanj te je uzima u naruฤje i vodi je u bolnicu.Sada se Firat boji da Dilan ne kaze Baranu istinu. Baran pita Dilan da li je gurnuo Firat? Dilan mu kaze da joj ionako nece vjerovati sta god mu rekla.

Dilan mu kaze da je nije gurnuo Firat. Opet mu pruza priliku da se popravi, kaze Baranu da je sama pala.Firat ฤuje sve.Ali je kupio Zumrut lanฤiฤ‡ sa privjeskom njenog imena. Ona je jako sretna jer joj je neko kupio lanฤiฤ‡ ali ona mu kaze da ne moze prihvatiti.

Ali joj objasni da je to samo poklon u znak zahvalnosti, nista viลกe i da se ne brine. Tada Zumrut prihvata poklon.Baran ponovo mora da se vrati kuci kako bi spasio Dilan od svoje majke. Ponovo napusta Firata, Cihana i sve kako bi opet otisao do Dilan.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *