Osveta Epizoda 32 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 32 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 32 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran stize u trenu kada njegova nena baci Dilan u rupu u koju je pao Cihan te je poฤne zagrtati zemljom. Baran je vadi iz rupe i zagrli je govoreฤ‡i joj da je dobro, da je sve proลกlo.Harun priznaje Zumrut da je voli i da je oduvijek volio.

Ali Zumrut njemu kaze da ga vidi kao svog brata, nista vise od toga. Aliju je drago kada to ฤuje. Baran unosi Dilan u sobu u kucu i krene da izaฤ‘e ali Dilan ga uhvati za ruku i kaze mu da je ne ostavlja. Tada Baran shvata da se zaista njih dvoje vole.

Cevrije saznaje da mora na operaciju i da zeli postati majka ali Dzevdet joj kaze da je najbitnije da je ona dobro. Da se ne brine. Cevrije se pita kako ce naci toliko novca za operaciju?Baran govori Dilan da od sada nece biti u svojoj sobi vec kod njega u sobi, ne moze je samu ostaviti, mora je zastititi te da ce spavati pored njega.Dilan se jako iznenadi.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *