Osveta Epizoda 33 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 33 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 33 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Iako je Dilan iznenaฤ‘ena Baranovom odlukom, on joj kaze da se ne omislja da je to njegova odluka.Ali je pronasao doktora i saopstio Cevrije vijest.Cevdet se zahvaljuje Aliju na svemu. Baran unosi Dilan u sobu i spusta je na krevet jer je jos boli noga. Ona mu se zahvaljuje na svemu i kaze da ga je zamucila.

Opet mu dodaje i to da ne zeli da mu remeti mir i da ga muci.Baran joj kaze da ona nije dobro te da bi trebala ici u bolnicu ali ona mu kaze da bi joj bilo gore da ostane u bolnici, bolje se osjeca kuci.Cevrije i Cevdet su sretni jer imaju nade za operaciju i doktora kojeg je pronasao Ali.

Cihan je dosao kuci i Cihan se zahvaljuje Baranu za sve.Dilan stalno misli o tome kako je ne vole u kuci. Baran dolazi svako malo u sobu da provjeri da li je dobro.Baran svima govori da ne smiju vise dirnuti i izustiti Dilanino ime, jer ce svu krivicu na njega prebaciti.Baran je isao u apoteku da kupi Dilan lijekove za bolove i licno joj ih odnio i dao da popije. Derja je bijesna kao i nena.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *