Osveta Epizoda 34 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 34 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 34 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran dovodi Dilan kuci njenog oca da se vidi s njim. Dilan mu se jako zahvaljuje. Sejit se jako obraduje kada vidi Dilan. Baran shvata koliko su se pozeljeli i uprkos osveti, on je odlucio da se smiri i saฤeka Dilan ispred vrata dok se ona isprica sa ocem.

Harunova majka dolazi Zumrut i napada je kako je odbila njenog sina. Tada izlazi Ali koji brani Zumrut a Harunu njegov glas jako zasmeta.Baran trazi da se nadje Nuri po svaku cijenu.Dilan se jako naljuti na oca kada joj on prizna da jeste kriv za smrt Baranove majke.

Baran vidjevsi da je Dilan tuzna, izvodi je vani iz auta kako bi uzela zraka.Dilan koja je izlasla vani iz konaka, ugleda Kudreta kako sjedi sam u ลกadrvanu te odlazi do njega. Sjeda i prica mu kako joj je tesko sto je njen otac uradio tako losu stvar. Sve to posmatra Baran sa strane i shvata da Dilan zapravo nista nije kriva i da je zapravo dobra osoba.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *