Osveta Epizoda 35 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 35 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 35 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

umrut je odlucila nagovoriti majku da posalje Dilan njene stvari za njenu udaju. Tada cita Zumrutino pismo i smjeska se.Derja je jako ljuta jer je Baran stalno uz Dilan. Zumrut sve vise vremena provodi sa Alijem. Ali Derja je ugledala Dilan kako uzima noz koji joj je brat dao kao poklon.

Dilan koju je ponovo napala Baranova nana, uplasena legne u sobu i ponese noz sa sobom. Bas u trenu kada je Baran krenuo da je pokrije dekom, Dilan ga je zbola nozem. Kada je dosla sebi, pita se sta je to uradila i uspaniceno ga gleda. On vadi noz i baca ga gledajuฤ‡i je.Mine ugleda ALija sa Zumrut i plaฤe.Baran se presvukao i samo previo ranu a Dilan ga moli da idu doktoru.

Dilan previje Baranu ranu. Ali ponovo ima krizu i prisjeca se Mine kao ga je molila da je ne ostavlja.Doktor dolazi da pregleda Cihana i doktor saopsti dobru vijest. Nakon sto Zumrut ode da uci, Mine dolazi kod Alija.

Bas u trenu kada je Zumrut sjela da uci, shvati da joj nema torbe te se vraca kod Alija i tamo zatekne Mine i Alija kako stoje jedno naspram drugog.Baran zatekne Dilan u kancelariji kako nesto trazi te je pita da li to trazi i pokazuje joj nesto u svojoj ruci.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *