Osveta Epizoda 37 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 37 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 37 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Nakon sto Baran shvati da je Dilan u autu izbacuje je vani i ostavlja na sred ลกume. Dilan koja se uplaลกila jer je sada sama, krece kako bi pronasla pomoc. Baran koji se ipak vratio na mjesto gdje je ostavio Dilan, ne zatiฤe je tamo.

Dilan pronalazi zeca u ลกumi i pomaze mu da se izvuฤe iz zamke u koju je pao. Baran pronalazi Dilan i ฤuje nejn razgovor sa zecom te ga njene rijeฤi zaista pogode.Baranu rana krvari i on prilazi Dilan. Dilan se brine jer mu rana krvari.Mine dolazi u restoran gdje Ali radi ali tamo zatekne samo Zurmut.Rana shvata da Mine i dalje trazi Alija.

Dilan shvata da je Baranu jako lose ali on ne zeli u bolnicu.Baran je dovodi u vikendicu u sumi i ona mu pomaze. Zumrut je pocela nesto da osjeca prema Aliju ali sama sebi govori da su samo prijatelji, da ne lupeta.Dilan je cijelu noc skidala Baranu temperaturu i bila pored njega. On se ujutro budi a ona pored njega zaspala.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *