Osveta Epizoda 38 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 38 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 38 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Nakon sto se probudi Dilan, ugleda Barana budnog i nakon sto krene ustati ona mu kaze da sjedne, da se jos malo oporavi. Kaze da je napravila ฤorbu koja ฤ‡e mu dobro doci. Baran je pita sta se sinoc desilo.

Dilan mu isprica da je imao visoku temperaturu i da mu je nasla neke lijekove ali da mu ih nije dala jer nije smjela pa mu je skidala temperaturu, ali mu nije rekla da je on zamolio da ne ide od njega. Mine ponovo dolazi da jede kod Zurmut u restoran.Derja i Azade se pitaju gdje je Baran cijeli dan i noc.

Baran i Dilan skupa jedu.Nakon toga Dilan uzme olovku i napise vlasniku kolibe da su prenocili kod njega u kolibi te da su uzeli drva i napravili corbu i uzeli potrebne lijekove. Zahvali mu se i kaze da ce jednog dana i oni njega ugostiti te se potpise. Baran ostaje zapanjen njenim gestom.Krenuvลกi kuci, Baran pronalazi krivca kojeg trazi vec danima.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *