Osveta Epizoda 39 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 39 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 39 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Nakon sto je uhvatio i spasio covjeka koji je kriv za Cihanovo stanje, kaze mu da mu je spasio zivot jer ga je dusa boljela te da od njega trazi da mu kaze istinu u vezi Cihana. Dilan je vidjela da Baranu ponovo krvari rana te ga moli da pogleda.Ali kupuje cvijece za Zumrut.

Derja ponovo rovi po Baranovoj i Dilaninoj sobi. Baran dovodi Cihanu krivca. Tada pred svima kazu da Dilan nista kriva nije bila. Firat se ponovo i ovaj put izvukao. Kako je bilo lijepo kada je Dilan pozvala doktora za Barana, Baran se nije bunio i prihvatio je, koliko je Baran bio sretan kada je Dilan razgovarala sa doktorom o Baranu i kako je stavio ruku na srce nakon Dilanova odlaska..

Taman kada Ali krene da kaze Zumrut da je zaljubljen u nju i da joj da poklon, Alija neko nazove i on odlazi. Tada Zumrut prilazi Mine i da joj sliku te joj kaze da je Ali njen zaruฤnik. Zumrut je shrvana.Nena koja sazna da je Dilan pokusala ubiti Barana, prilazi joj s nozem u ruci i pita je da li je to dosla kako bi ubila njenog Barana i Cihana?

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *