Osveta Epizoda 40 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 40 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 40 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Taman kada je Azade krenula da ubode Dilan, dolazi Baran i spaลกava je. Dilan se jako uplaลกila a Baran kaze neni da se vise ne mijesa meฤ‘u njih, to je problem izmeฤ‘u njega i Dilan. Sve to cuje Derja koja sve prisluลกkuje. Nakon sto Mine kaze sve Zurmut, bjezi da je Ali ne vidi. Ali Zumrut je saznala da se Ali ne sjeca Mine i njega.

Mine trazi pomoฤ‡ od Zumrut.Derja je oฤajna jer je Baran uz Dilan.Dilan kaze Baranu da se ne brine, da je ona dobro. Baran se uplaลกio za nju jer je mislio da joj je njegova nena naudila.Azade dolazi kod Dilanine majke i baca im pod noge noz i govori kako je pokusala ubtii Barana.Svi su u ลกoku.

Ali je primjetio da se sa Zumrut nesto ฤudno deลกava ali ne zna ลกta.Dilan i Baran odlaze u ลกetnju sa njegovim ocem. Nakon sto Barana neko nazove, Dilan uzima oca i voza se uokolo s njim. Sve to vidi Azade koja dolazi i gura je govoreฤ‡i joj da ne dira nikog njenog. Tada Baran prilazi i kaze Azade da on vjeruje Dilan, da se ne mijeลกa. Dilan je jako drago ลกto to ฤuje.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *