Osveta Epizoda 41 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 41 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 41 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran se suprostavlja svojoj neni i kaze da vjeruje Dilan. Iako mu nena govori da je ona kฤ‡erka ubice, Baran kaze da je i dalje pri svojoj odluci da se ne mijeลกa u njihov odnos.Azade ipak kaze da ce ciniti sve da bi Dilan svaki dan u kuci bila nemirna i imala najgore dane. Baran se opet suprostavi neni i kaze da on to nece dozvoliti.

Dilan kaze Baranu da ne zeli da ima loลก odnos sa Azade zbog nje, te ga moli da ide u drugu kucu i da treba dati vremena Azade da se ponovo dovede s njim u dobre odnose.Mine dolazi raditi na laptopu u Zumrutin restoran. Taman u trenu kada je Zumrut htjela reci Aliju istinu, Mine ih prekida.

Ali pita Zumrut zasto nije dosla u kino i zasto mu ne dozvoljava da joj se priblizi te je pita sta joj je ucinila Mine? Sve to slusa Harun. Baran i Dilan odlaze na obalu u jedan restoran na ruฤak.Dilan je obula ogrtaฤ koji joj je on kupio.Baranu je drago zbog toga.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *