Osveta Epizoda 43 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 43 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 43 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran prilazi Dilan i daje joj ruku te je povuฤe k sebi. Azade kaze da ne moze dozvoliti takve stvari u svojoj kuci. Baran kaze da Dilan nista nije uradila pogresno.Baran ponovo uzima od Azade ogrtaฤ koji je skinula Kudretu i daje ga Dilan i kaze joj da ponovo ogrne njegovog oca sto Dilan i ucini.Derja i Azade su bijesne zbog toga.

Cihan je ljut takoฤ‘er. Zumrut razdvaja Alija i Haruna i pita ih sto to ฤine.Dilan krene pasti jer joj je loลกe i Baran je uhvati u ruke. Dilan mu se izvinjava jer mu je oduzela sreฤ‡u, njegovu majku koje je ostao ลพeljan.Dilan uprkos svemu kaze Baranu da ne rastuลพuje svoju porodicu.Baran je shvatio da se zaljubio u Dilan.

Kader ih uhvati kako se drze za ruke u kuhinji i shvata poentu. Drago joj je zbog toga. ฤŒak je Baran krenuo da kaze Dilan da je ozenio i zbog ฤega, ali prekida ih Kader.Ali i Mine razgovaraju i Mine kaze Aliju da nista nije kriva za Zumrut ali joj Ali kaze da je ne zeli vise vidjeti. Baranov otac ima napad.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *