Osveta Epizoda 44 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 44 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 44 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran dolazi do Dilan i kaze joj da je dosao razgovarati s njom. Baลก u trenu kada Baran krene reฤ‡i Dilan istinu, Azade zove Barana i kaze da Kudret ima napad.Zumrut je cula razgovor izmedju Alija i Mine.Svi su uz Kudreta i pokuลกavaju da ga smire ali nikom ne ide od ruke. Dilan dolazi sa radiom i svi je gledaju kao neku ludu ลพenu pitajuฤ‡i se ลกta radi to?

Dilan samo zamoli Barana da joj pruลพi priliku i pusta pjesmu na radiju te ta ista pjesma smiruje Kudreta.Svi poฤnu plakati sluลกajuฤ‡i pjesmu.Derja pita Azade gdje je nasla Dilan tu kasetu, i dodaje kako se mijeลกa u sve.Ali Azade pridje Dilan i samo ลกto je nije zagrlila zahvaljujuฤ‡i se ลกto joj je spasila sina.

Cihan dolazi do Dilan u sobu i kaze da smirivanje njegovog oca joj nece dati oprost.Dilan kaze Cihanu da je svjesna toga, ali ga moli da nju ne krivi, jer ona svakako plaฤ‡a cijenu greลกaka njenog oca. Sve to sluลกa Baran.Mine ponovo prijeti Zumrut.Baran trazi pomoc od Dilan da obriju njegovog oca. Derja je bijesna jer je ona to do sada radila sa Baranom.

Derja je namjestila Dilan zamku, pokvarila koฤnice od Kudretovih kolica i pozvala Dilan dok je vozala Kudreta da joj da deku, nakon ฤega je Dilan zakoฤila kolica ali su kolica krenula i Kudret je ispao iz kolica. Dilan se uplaลกila a Baran je pritrฤao u pomoฤ‡.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *