Osveta Epizoda 45 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 45 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 45 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Derja se smjeลกka jer zna da ce Baran biti ljut na Dilan jer se desila nesreฤ‡a njegovom ocu dok je ona bila pored njega.Alija neko otima. Cihan i Azade su otisli ลกetati dok se Baran i Dilan brinu za Kudreta.Harun je dao da otmu Alija i dovodi ga u ลกumu.Alija toliko prebiju momci koje je Harun unajmio da ostaje bez svijesti.

Ostavljaju ga u ลกumi bez svijesti. Baran govori Dilan da se smiri, da nije ona kriva jer vidi koliko plaฤe.Dilan pita Derju ลกta ona pokuลกava da uradi. Ona nista nije kriva.Mine dolazi i prijeti Zumrut pitajuci se gdje je Ali jer ga nema dva dana. Zumrut je izbezumljena njenim prijetnjama. Mine ฤak dolazi u Zumrutinu kuฤ‡u.Mine kaze da je ona Alijeva zaruฤnica.

Doktor kaze Baranu da mu je otac u redu i da nema razloga za brigu.Sada su se Mine i Zumrut udruzile da pronadju ALija.Neki lovac se javlja na Alijev telefon koji im kaze da je pronasao telefon ali Alija nije.

Kader javlja Baranu da se Kudret probudio.Zumrut pronalazi Alija.Azade saznaje za Kudreta.Dilan priznaje da je ona kriva sto je Kudret pao ali joj Azade niลกta ne kaze sto iznenadi i Derju ali i Barana.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *