Osveta Epizoda 46 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 46 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 46 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Nakon sto Derja kaze da je Dilan kriva za nesreฤ‡u jer je Kudret pao, Afife nista ne kaze.Zumrut plaฤe pored Alija kao i Mine.Baran pridje Dilan i kaze joj da joj je vjerovao, sve je od sebe odgurnuo ali njoj je vjerovao, kako da joj nakon ovoga vjeruje?

Alija odvode u bolnicu, Zumrut i Mine su uz njega kao i Harun.Kader je uz Dilan i Dilan joj isprica sta je sve bilo i da je Baran u pravu jer je u emanet dao svog oca njoj,.Nakon sto Cihan krene udariti Dilan, Baran udara ลกamar Cihanu. Baran mu kaze da mu je rekao da pazi kako se ponasa prema njoj jer je ona njegova ลพena.

Baran kaze Dilan da vise iz njihove sobe nece izaci.Azade hoce da napusti konak jer ne zeli zivjeti dok je Dilan u toj kuci.Zumrut je bila pored Alija kada je dosao sebi.Azade kaze Baranu ili ce ona otici iz te kuce, misleci na Dilan ili ce svi oni ostali otici.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *